Urheiluopistosäätiö panostaa 230 000 eurolla Olympiakomiteaan ja Paralympiakomiteaan

Urheiluopistosäätiö on solminut Suomen Olympiakomitean ja Paralympiakomitean kanssa nelivuotiset markkinointiyhteistyöt, joissa molemmat komiteat saavat 80 000 euron sponsorituen toimintansa kehittämiseen tulevien neljän vuoden ajalle.

Sopimusten lisäksi Urheiluopistosäätiö on ohjannut 70 000 euron arvoisen tuen Suomen Olympiakomitean luotsaamaan Nuorelle siivet -hankkeeseen, jonka tarkoituksena on antaa kaikille nuorille mahdollisuus yhdistää opiskelu ja urheilu, huolimatta siitä minkälaisista taloudellisista lähtökohdista unelmiaan tavoittelee. 

Me haluamme säätiönä toimia pitkäjänteisenä kumppanina molempien komiteoiden kanssa ja samalla edistää yhdenvertaisuutta urheilun ja liikunnan saralla Suomessa. Nyt solmitut yhteistyöt ovat kokoluokassaan mittavat ja osoitus siitä, että uskomme vahvasti molempien tulevaisuudennäkymiin”,  kommentoi Urheiluopistosäätiön toimitusjohtaja Jukka Hako.  

Yhteistyön osalta keskeisessä roolissa tulee myös olemaan esteettömänä harjoittelupaikkana toimiva valmennus- ja liikuntakeskus Pajulahti, joka ainoana opistona Suomessa toimii sekä Olympiakomitean että Paralympiakomitean Olympic Training Centerinä. 

Kuva: Olympiakomitea

 

Luitko jo nämä?