Haettavat urheiluapurahat vuodeksi 2022

Urheiluopistosäätiö on yleishyödyllinen säätiö, jonka tarkoituksena on tukea urheilu- ja liikuntakasvatusta maassamme. Tarkoituksensa toteuttamiseksi säätiö myöntää urheiluapurahoja sekä yksittäisille urheilijoille että liitoille ja seuroille sekä muille yhteisöille kotimaassa tapahtuvaan valmennukseen ja harjoitteluun.

Vuoden 2022 aikana käytettäväksi tarkoitettujen urheiluapurahojen hakuaika on 1.‒30.09.2021 sähköisen apurahajärjestelmän kautta.

Urheiluapurahat on tarkoitettu rekisteröidyille yhdistyksille ja yksittäisille urheilijoille. Apurahan myöntämisessä painotetaan erityisesti juniori- ja joukkueliikuntaan keskittyneitä hakijoita, joiden tarkoituksena on järjestää valmennusleiritystä kotimaassa. Apurahoja jaettaessa otetaan myös koronapandemian vaikutukset erityisesti seurojen toimintaan huomioon.

Säätiö omistaa Lahden Nastolassa sijaitsevan Liikuntakeskus Pajulahden, joka tarjoaa korkeatasoiset puitteet liikkumiselle ja valmentautumiselle.

Urheiluopistosäätiö käyttää sähköistä apurahajärjestelmää. Linkki järjestelmään ja tarkemmat hakuohjeet löytyvät kotisivuiltamme.  Apurahahakemuksen voi tehdä ainoastaan sähköisen apurahajärjestelmän kautta.

Lisätietoja säätiön toimistosta heidi.taberman@urheiluopistosaatio.fi +358 50 592 0022.

Urheiluopistosäätiön hallituksen tekemän päätöksen jälkeen päätös rekisteröidään sähköiseen apurahajärjestelmään, päätös lähetetään järjestelmästä hakijoille sähköpostitse ja myönnetyt urheiluapurahat julkaistaan säätiön kotisivuilla 14.12.2021.

Tarkempia tietoja antaa tarvittaessa toimitusjohtaja FM Jukka Hako, puh. +358 50 465 0399 tai sähköpostitse jukka.hako@urheiluopistosaatio.fi.

URHEILUOPISTOSÄÄTIÖN HALLITUS

Luitko jo nämä?