Haettavat urheiluapurahat vuodeksi 2023

Urheiluopistosäätiö on yleishyödyllinen säätiö, jonka tarkoituksena on tukea urheilu- ja liikuntakasvatusta maassamme. Tarkoituksensa toteuttamiseksi säätiö myöntää urheiluapurahoja sekä yksittäisille urheilijoille että liitoille ja seuroille sekä muille yhteisöille kotimaassa tapahtuvaan valmennukseen ja harjoitteluun.

Vuoden 2023 aikana käytettäväksi tarkoitettujen urheiluapurahojen hakuaika on 1.‒30.09.2022.

Urheiluapurahat on tarkoitettu y-tunnuksen omaaville rekisteröidyille yhdistyksille ja yksittäisille urheilijoille. Apurahan myöntämisessä painotetaan erityisesti juniori- ja joukkueliikuntaan keskittyneitä hakijoita, joiden tarkoituksena on järjestää valmennusleiritystä kotimaassa. Apurahoja jaettaessa otetaan myös koronapandemian vaikutukset erityisesti seurojen toimintaan huomioon.

Säätiö omistaa Lahden Nastolassa sijaitsevan Liikuntakeskus Pajulahden, joka tarjoaa korkeatasoiset puitteet liikkumiselle ja valmentautumiselle.

Sähköinen apurahajärjestelmä

Urheiluopistosäätiö käyttää sähköistä apurahajärjestelmää. Linkki järjestelmään ja tarkemmat hakuohjeet löytyvät kotisivujemme Apurahat-välilehdeltä. Lisätietoja saa säätiön toimistosta puh. +358 50 592 0022.

Apurahahakemuksen voi tehdä ainoastaan sähköisen apurahajärjestelmän kautta.

Urheiluopistosäätiön hallituksen tekemän päätöksen jälkeen päätös rekisteröidään sähköiseen apurahajärjestelmään, lähetetään hakijoille sähköpostitse ja myönnetyt urheiluapurahat julkaistaan säätiön kotisivuilla 16.12.2022.

Lisätiedot

Tarkempia tietoja antaa tarvittaessa toimitusjohtaja FM Jukka Hako, puh. +358 50 465 0399 tai sähköpostitse jukka.hako@urheiluopistosaatio.fi tai heidi.taberman@urheiluopistosaatio.fi.

URHEILUOPISTOSÄÄTIÖN HALLITUS