Pajulahti-teamin tuore vahvistus Ruqia Rahmani tähtää taekwondon maailman huipulle

Kansainvälisissä kilpailuissa jo korkeille sijoille kamppaillut Rahmani tavoittelee päämäärätietoisesti paikkaa tulevissa Pariisin olympialaisissa. Kaikkien aikojen urheiluesikuvakseen hän nimeää juoksijalegenda Usain Boltin: ”Hän on osoitus siitä, että kova työ palkitaan.”

Lue lisää

Haettavat urheiluapurahat vuodeksi 2024

Urheiluopistosäätiö on yleishyödyllinen säätiö, jonka tarkoituksena on tukea urheilu- ja liikuntakasvatusta maassamme. Tarkoituksensa toteuttamiseksi säätiö myöntää urheiluapurahoja sekä yksittäisille urheilijoille että liitoille ja seuroille sekä muille yhteisöille kotimaassa tapahtuvaan valmennukseen ja harjoitteluun.

Lue lisää

Haettavat tutkimusapurahat vuodeksi 2024

Urheiluopistosäätiö on yleishyödyllinen säätiö, jonka tarkoituksena on tukea urheilu- ja liikuntakasvatusta maassamme. Tarkoituksensa toteuttamiseksi säätiö myöntää tutkimusapurahoja edistämään liikuntatieteellistä tutkimusta.

Lue lisää

Juoksijalupaus Ilona Mononen edustaa tänä kesänä ensimmäistä kertaa U23-kilpailuissa

Juoksija Ilona Monosen kesäkauden kilpailut ovat lähteneet käyntiin lupaavissa tunnelmissa uuden 1500 metrin oman ennätysajan siivittämänä. Mononen nauttii urheilusta tällä hetkellä täysin rinnoin ja valmistautuu innolla ensimmäisiin U23-arvokilpailuihinsa.

Lue lisää

Para-alppihiihdon hallitseva olympiavoittaja Santeri Kiiveri ja taekwondon olympia ranking -kilpailuissa mitalisijoja saavuttanut Ruqia Rahmani osaksi Pajulahti-teamia

Urheiluopistosäätiön apurahaurheilijoista koostuva Pajulahti-team saa vahvistusta taekwondon ja para-alppihiihdon lajien edustajista. Pajulahti-team on nyt kokoonpanoltaan yhdenvertaisempi kuin koskaan aikaisemmin.

Lue lisää