Haettavat urheiluapurahat vuodeksi 2022

Urheiluopistosäätiö on yleishyödyllinen säätiö, jonka tarkoituksena on tukea urheilu- ja liikuntakasvatusta maassamme. Tarkoituksensa toteuttamiseksi säätiö myöntää urheiluapurahoja sekä yksittäisille urheilijoille että liitoille ja seuroille sekä muille yhteisöille kotimaassa tapahtuvaan valmennukseen ja harjoitteluun.

Lue lisää

Tutkimusapurahat vuodeksi 2022

Urheiluopistosäätiö on yleishyödyllinen säätiö, jonka tarkoituksena on tukea urheilu- ja liikuntakasvatusta maassamme. Tarkoituksensa toteuttamiseksi säätiö myöntää tutkimusapurahoja edistämään liikuntatieteellistä tutkimusta.

Lue lisää

Sami Välimäki on Urheilugaalan Läpimurto-palkintoluokan voittaja!

Huikean harppauksen maailman huipulle tehnyt golfari Sami Välimäki pokkasi Uno-palkinnon lisäksi Urheiluopistosäätiön lahjoittaman 10 000 euron erikoisstipendin.

Lue lisää

Urheiluopistosäätiö tukee urheilua ja liikuntatutkimusta ennätysbudjetilla vuonna 2021

Urheiluopistosäätiö tukee vuonna 2021 laaja-alaisesti urheilutoimintaa aina urheilijoiden valmentautumisesta seuratyöhön, valmennukseen sekä liikuntatieteelliseen tutkimukseen saakka.

Lue lisää

Urheilugaalan Läpimurto-ehdokkaat on julkistettu!

Tammikuun 14. päivänä käännetään katseet menneeseen urheiluvuoteen ja juhlistetaan urheilun ja liikunnan saralla ansioituneita urheilijoita ja taustavaikuttajia.

Lue lisää