Haettavat tutkimusapurahat vuodeksi 2023

Urheiluopistosäätiö on yleishyödyllinen säätiö, jonka tarkoituksena on tukea urheilu- ja liikuntakasvatusta maassamme. Tarkoituksensa toteuttamiseksi säätiö myöntää tutkimusapurahoja edistämään liikuntatieteellistä tutkimusta.

Lue lisää

Haettavat urheiluapurahat vuodeksi 2023

Urheiluopistosäätiö on yleishyödyllinen säätiö, jonka tarkoituksena on tukea urheilu- ja liikuntakasvatusta maassamme. Tarkoituksensa toteuttamiseksi säätiö myöntää urheiluapurahoja sekä yksittäisille urheilijoille että liitoille ja seuroille sekä muille yhteisöille kotimaassa tapahtuvaan valmennukseen ja harjoitteluun.

Lue lisää

Urheiluopistosäätiön juhlavuoden seminaarissa nousi esiin huoli suomalaisten liikkumattomuudesta

Urheiluopistosäätiön juhlavuoden seminaari järjestettiin tiistaina 31.5. historiallisella Olympiastadionilla. Seminaarin kantavaksi teemaksi nousi huoli suomalaisten liikkumattomuudesta, mutta samalla myös toivo yhdessä tekemisen voimasta.

Lue lisää

Urheiluopistosäätiö juhlii 70-vuotista taivaltaan

70 vuotta suomalaista urheilua ja liikuntaa tukenut Urheilupistosäätiö juhlii pyöreitä vuosiaan järjestämällä seminaarin 31.5.2022.

Lue lisää

Apurahapäätökset vuodelle 2022

Ensi vuonna 70 vuotta täyttävä Urheiluopistosäätiö tukee urheilijoita, seuroja ja liittoja sekä tutkimustyötä ennätyksellisellä 500 000 euron budjetilla vuonna 2022. Säätiön hallitus on nyt tehnyt päätökset hakemusten perusteella jaettavista apurahoista, joiden kokonaispotti on 287 500 euroa.

Lue lisää