Pajulahti-teamin kesälajien urheilijoiden sopimuksia jatketaan vuodella

Pajulahti-teamin kesälajien urheilijoiden sopimuksia on Urheiluopistosäätiön hallituksen päätöksellä jatkettu yhdellä vuodella siirtyneiden olympialaisten takia.

Lue lisää

Urheiluopistosäätiö panostaa 230 000 eurolla Olympiakomiteaan ja Paralympiakomiteaan

Urheiluopistosäätiö on solminut Suomen Olympiakomitean ja Paralympiakomitean kanssa nelivuotiset markkinointiyhteistyöt, joissa molemmat komiteat saavat 80 000 euron sponsorituen toimintansa kehittämiseen tulevien neljän vuoden ajalle.

Lue lisää

Haettavat urheiluapurahat vuodeksi 2021

Urheiluopistosäätiö on yleishyödyllinen säätiö, jonka tarkoituksena on tukea urheilu- ja liikuntakasvatusta maassamme. Tarkoituksensa toteuttamiseksi säätiö myöntää urheiluapurahoja sekä yksittäisille urheilijoille että liitoille ja seuroille sekä muille yhteisöille kotimaassa tapahtuvaan valmennukseen ja harjoitteluun.

Lue lisää

Tutkimusapurahat vuodeksi 2021

Urheiluopistosäätiö on yleishyödyllinen säätiö, jonka tarkoituksena on tukea urheilu- ja liikuntakasvatusta maassamme. Tarkoituksensa toteuttamiseksi säätiö myöntää tutkimusapurahoja edistämään liikuntatieteellistä tutkimusta.

Lue lisää

Urheiluopistosäätiön väki mukana Urhea-kampuksen peruskiven muuraamisessa

Helsingissä on rakenteilla kansainvälisen tason huippu-urheilun keskus, Urhea-kampus. Kampus tulee tarjoamaan urheilijoille tilat urheiluun, opiskeluun, asumiseen, ruokailuun ja terveydenhoitoon.

Lue lisää