Apurahapäätökset vuodelle 2022

Ensi vuonna 70 vuotta täyttävä Urheiluopistosäätiö tukee urheilijoita, seuroja ja liittoja sekä tutkimustyötä ennätyksellisellä 500 000 euron budjetilla vuonna 2022. Säätiön hallitus on nyt tehnyt päätökset hakemusten perusteella jaettavista apurahoista, joiden kokonaispotti on 287 500 euroa.

Lue lisää

Pajulahti-team täydentyy seitsemällä urheilijalla

Urheiluopistosäätiö on valinnut vuosille 2022-2024 seitsemän urheilijaa säätiön tukemaan Pajulahti-teamiin.

Lue lisää

Urheiluopistosäätiön apurahabudjetti nousee puoleen miljoonaan vuonna 2022!

Ensi vuonna 70 vuotta täyttävä Urheiluopistosäätiö tukee laaja-alaisesti urheilutoimintaa aina urheilijoiden valmentautumisesta seuratyöhön, valmennukseen sekä liikuntatieteelliseen tutkimukseen saakka.

Lue lisää

Kisakallio ja Pajulahti käynnistävät koulutusyhteistyön pääkaupunkiseudulla

Suomessa on ainutlaatuinen ja vahva urheiluopistoverkosto, joka vastaa liikunta-alan toisen asteen koulutuksesta. Urheiluopistoverkosto on kattava, mutta pääkaupunkiseudulla ei järjestetä suomenkielistä toisen asteen liikunta-alan koulutusta. Perinteikkäät urheiluopistot ja ammatilliset kouluttajat Kisakallio ja Pajulahti haluavat tuoda liikuntaneuvojakoulutusta pääkaupunkiseudulle kolmen kampuksen idealla.

Lue lisää

Haettavat urheiluapurahat vuodeksi 2022

Urheiluopistosäätiö on yleishyödyllinen säätiö, jonka tarkoituksena on tukea urheilu- ja liikuntakasvatusta maassamme. Tarkoituksensa toteuttamiseksi säätiö myöntää urheiluapurahoja sekä yksittäisille urheilijoille että liitoille ja seuroille sekä muille yhteisöille kotimaassa tapahtuvaan valmennukseen ja harjoitteluun.

Lue lisää