Haettavat urheiluapurahat vuodeksi 2021

Urheiluopistosäätiö on yleishyödyllinen säätiö, jonka tarkoituksena on tukea urheilu- ja liikuntakasvatusta maassamme. Tarkoituksensa toteuttamiseksi säätiö myöntää urheiluapurahoja sekä yksittäisille urheilijoille että liitoille ja seuroille sekä muille yhteisöille kotimaassa tapahtuvaan valmennukseen ja harjoitteluun.

Lue lisää

Tutkimusapurahat vuodeksi 2021

Urheiluopistosäätiö on yleishyödyllinen säätiö, jonka tarkoituksena on tukea urheilu- ja liikuntakasvatusta maassamme. Tarkoituksensa toteuttamiseksi säätiö myöntää tutkimusapurahoja edistämään liikuntatieteellistä tutkimusta.

Lue lisää

Urheiluopistosäätiön väki mukana Urhea-kampuksen peruskiven muuraamisessa

Helsingissä on rakenteilla kansainvälisen tason huippu-urheilun keskus, Urhea-kampus. Kampus tulee tarjoamaan urheilijoille tilat urheiluun, opiskeluun, asumiseen, ruokailuun ja terveydenhoitoon.

Lue lisää

Liikuntakeskus Pajulahti avasi ovensa: ”Odotamme lomakuukausille paljon hyvinvointiin panostavia kävijöitä”

Valtakunnallinen valmennuskeskus Pajulahti kehittää kilpa- ja huippu-urheiluun liittyviä harjoitusolosuhteita, valmentajakoulutusta ja valmennusleiritystä.

Lue lisää

Urheiluopistosäätiö katsahtaa pandemian jälkeiseen tulevaisuuteen rauhallisin mielin – ennustaa jopa varovaista kasvua

Koronakriisi mullisti nopeasti arjen vavisuttaen valtaosaa suomalaisista. Liikunta-alan yhdistyksistä ja yhteisöistä moni joutui keskeyttämään toimintansa ja sulkemaan liikuntakeskusten ovet tartuntariskistä johtuen.

Lue lisää